گیربکس

Wiki Article

به طور خلاصه گیربکس صنعتی با دو متغیر سر و کار دارد: سرعت دوران و گشتاور. ابزارها و ماشین آلات در صنایع مختلف برای عملکرد صحیح و بهینه به گشتاور ورودی متفاوتی نیاز دارند. برای تامین گشتاور مورد نیاز این ابزارها از گیربکس صنعتی استفاده می‌شود.

تعریف ابتدایی جعبه دنده بدین صورت است که یک واحد یا جزء مکانیکی متشکل از یک سری چرخدنده یا مجموعه ای از چرخ دنده های تعبیه شده در یک محفظه است.

متریال و جنس چرخدنده‌های مارپیچ از فولاد آلیازی ساخته شده‌اند و با توجه به زاویه پروفیل دندانه ها، امکان ترمزگیری و متوقف شوندگی و جلوگیری از بازگشت جعبه دنده فراهم است.

همچنین گیربکس حلزونی به دلیل کارایی بالا و ظرفیت حمل بار و وجود ترمز و توقف اضطراری در سیستم های نوار نقاله و سیستمهای انتقال مواد کانوایر کاربرد گسترده دارد.

گیربکس‌های صنعتی دارای آب بند های متعددی هستند. آب بند های جعبه دنده در دو نوع استاتیک و دینامیک بکار گرفته می‌شوند. هدف از آب بندی، حفظ روغن دنده صنعتی در داخل جعبه دنده و جلوگیری از نفوذ آلاینده ها به داخل پوسته است. از دست دادن قابل توجه روغن از جعبه دنده به دلیل نشتی در نهایت منجر به خرابی جعبه دنده می‌شود.

برای کنترل دور و سرعت از گیربکس کاهنده بین محرک و متحرک استفاده می‌شود. انواع گیربکس کاهنده در چندین تیپ و نوع طراحی و تولید شده‌اند و اکثر فروش گیربکس در بازار از نوع گیربکس کاهنده است.

آکادمی پارتینه درباره پارتینه تماس با پارتینه ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

توضیح: این استاندارد آلمانی معیارهای محاسبه و ارزیابی چرخ‌دنده‌های حلزونی را ارائه می‌دهد و به عنوان یکی از مرجع‌های اصلی در طراحی این نوع چرخ‌دنده‌ها شناخته می‌شود.

گیربکس اکسترودر نوعی از گیربکس های صنعتی محسوب می شود که در هنگام حمل مواد، تحمل بار شعاعی، بار محوری، بار لحظه ای و شوک را دارا بوده و از این جهت به یک گیربکس خاص مبدل شده است. گیربکس اکسترودر موجب می شود تا با فرآیند اکستروژن، مواد پرس شده و قطعه مورد نظر تولید گردد. اکستروژن یک فرآیند قالب گیری تولیدی بوده و گیربکس اکسترودر به واسطه توان، قدرت و گشتاور بالایی که ایجاد می کند برای تامین فشار لازم برای تزریق مواد به داخل قالب مورد استفاده قرار می گیرد. گیربکس اکسترودر در حقیقت گیربکس کرانویل یا شافت موازی بهینه سازی شده است که قدرت تحمل بارهای محوری و شعاعی را دارا بوده و گشتاور بسیار بالایی ایجاد می کند. عملکرد این گیربکس به این صورت است که نیروی الکتروموتور به گیربکس منتقل شده و گیربکس اکسترودر با کاهش دور، گشتاور را به شدت افزایش داده و با چرخش ماردون، انتقال متریال به داخل قالب با فشار بالا انجام می شود.

گیربکس‌های خودکار، بدون نیاز به تغییر دنده دستی و به صورت اتوماتیک، دنده را تغییر می‌دهند. این مکانیزم به وسیله سیستم‌های هیدرولیکی یا الکترونیکی کنترل می‌شود و به همین دلیل، راحتی و سهولت استفاده را برای کاربران فراهم می‌کند.

عوامل مختلفی در تعیین قیمت یک گیربکس تاثیرگذار هستند. همین عوامل کیفیت نهایی حاصل کار را تحت تاثیر قرار می‌دهند. لینک منبع قبل از اقدام به خرید گیربکس صنعتی بهتر است با مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار در انتخاب گیربکس مناسب آشنا شوید. در انتخاب گیربکس صنعتی توجه به مواردی همانند میزان نیروی وارد شده به موتور، دور خروجی از موتور گیربکس، دور ورودی به موتور گیربکس، میزان نیروی گشتاور خروجی از موتور گیربکس و نسبت تبدیل که از حاصل تقسیم عدد دور ورودی به عدد دور خروجی در موتور گیربکس بدست می آید، لازم و ضروری است. نکته‌ای که در نحوه انتخاب گشتاور و توان یک گیربکس صنعتی باید مورد توجه قرار گیرد این است که تعیین سرعت مطلوب دور موتور و نیروی گشتاور بر اساس نوع کاربری الکتروگیربکس فرآیند سخت و پیچیده‌ای است و بر اساس نوع موتور و نیروهای وارده متغیر است.

در صنعت سیمان ، گیربکس های هالوشافت معمولا در سیستم های نوار نقاله برای جابجایی مواد از طریق فرآیند تولید استفاده می شوند.

دور خروجی الکتروموتور در هنگام خرید گیربکس صنعتی به این دلیل مهم است که هر گیربکس صنعتی دارای نسبت تبدیل متفاوت می باشد که هنگام اتصال به الکتروموتور دور خروجی را کاهش می دهد.

مشاوره با متخصصان: با متخصصان در زمینه گیربکس مشورت کنید تا بهترین راه حل را برای شما پیدا کنند.

Report this wiki page